Sfoglia per ???browse.type.metadata.typeResearch??? AREA07 - SCIENZE AGRARIE E VETERINARIE
Burro: domanda e prezzi in aumento
2018 Benetto, Emanuele
Il business del'ambiente: il caso del fotovoltaico
2012 Trevisan, Marco; Sacchettini, Gabriele
Butyric acid producing clostridia in cheese – towards the completion of knowledge by means of an amalgamate of technologies
2018 Brändle, J.; Fraberger, V.; Berta, J.; Puglisi, E.; Mansooreh, J.; Kneifel, W.; Domig, K. J.
BYe-BYe Cream - La crema spalmabile che valorizza i sottoprodotti dell’industria alimentare
2017 Lodigiani, Chiara; Re, Giada; Tacchinardi, Alice; Spigno, Giorgia
C. spinosa L. subsp. rupestris Phytochemical Profile and Effect on Oxidative Stress in Normal and Cancer Cells
2022 Bacchetti, T.; Campagna, R.; Sartini, D.; Cecati, M.; Morresi, C.; Bellachioma, L.; Martinelli, E.; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Ferretti, G.; Emanuelli, M.
Caffè - Macinazione per espresso.
2014 Mastrofilippo, Tommaso; Lambri, Milena
Cage test to assess the mating disruptant activity of different pheromone blends and formulations on Peach Twig Borer (Anarsia lineatella Zeller) in the orchards
2010 Molinari, Fabio; Cigolini, Manuela; Iodice, Andrea; Veronelli, Vittorio
Calcium digestibility using in vivo, in vitro and ex-vivo techniques.
2015 Rossi, Filippo
Calibrated, delayed-cane winter pruning controls yield and significantly postpones berry ripening parameters in Vitis vinifera L. cv. Pinot Noir
2018 Gatti, Matteo; Pirez, Facundo Jose; Frioni, Tommaso; Squeri, Cecilia; Poni, Stefano
Calibration and evaluation of a STELLA software-based daili CO2 balance model in Vitis vinifera L.
2006 Poni, Stefano; Palliotti, Alberto; Bernizzoni, Fabio
Calibration and evaluation of a STELLA software-based daily CO2 balance model in Vitis vinifera L
2006 Poni, Stefano; Palliotti, A.; Bernizzoni, Fabio
Calidad enológica de tapones de corcho
2007 Maggi, Luana; Mazzoleni, Valeria
Cambia il clima, cambia la tecnica colturale
2016 Palliotti, Alberto; Poni, Stefano; Silvestroni, Oriana
Cambiamenti nel sistema alimentare. Nuovi problemi, strategie, politiche
2010 Boccaletti, Stefano
Campionamento di grappoli in vigneto per la stima del contenuto di ocratossina A nel mosto
2005 Barbano, Carlo; Battilani, Paola; Rossi, Vittorio; Bertuzzi, Terenzio; Pietri, Amedeo
Can a single rumen sample really diagnose SARA in commercial farms?
2014 Trevisi, Erminio; Minuti, Andrea; Cogrossi, Simone; Grossi, Paolo; Ahmed, Sadek; Bani, Paolo
Can arbuscular mycorrhizae increase tomato production under the current climate change scenario?
2017 Fracasso, Alessandra
Can different types of resistant starch influence the in vitro starch digestion of gluten free breads?
2016 Giuberti, Gianluca; Fortunati, Paola; Gallo, Antonio
Can Italian wines outperform European benchmarks in environmental impact? An examination through the product environmental footprint method
2024 Frasnetti, Elisa; Ravaglia, Pieter; D'Ammaro, Daniele; Capri, Ettore; Lamastra, Lucrezia
Can menu labeling affect away-from-home-dietary choices?
2018 Castellari, Elena; Marette, Stéphan; Moro, Daniele; Sckokai, Paolo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile